Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Понеділок, 1 червня 2020, 15:44

Львівська залізниця запустила 30 поїздів

Львівська залізниця

Сьогодні Львівська залізниця відновила рух 30 приміських поїздів, однак жоден з них не курсуватиме у Львівській області.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

Сьогодні, 1 червня, Укрзалізниця розпочала перший етап відновлення курсування приміських поїздів. Відтак, відновили рух 439 приміських поїздів.

Зокрема, з 1 червня у філії Донецька залізниця курсуватимуть 38 поїздів, Львівська залізниця – 30 поїздів, Одеська залізниця – 84 поїзди, Південна залізниця – 156 поїздів, Придніпровська залізниця – 22 поїзди, Південно-Західна залізниця – 109 поїздів.

"Закликаємо пасажирів бути свідомими та виконувати рекомендації під час проїзду залізничним транспортом. Зокрема, дотримуватися соціальної дистанції, вдягати маску, а в разі виявлення симптомів гострої респіраторної хвороби – залишатися вдома. На час дії карантинних обмежень у кожному приміському поїзді буде знаходитися провідник, який слідкуватиме за дотриманням цих норм", – зазначив в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Іван Юрик.

Станом на 1 червня Укрзалізниця ще не отримала рішення про послаблення карантину від регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних державних адміністрацій у Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській, Рівненській, Чернівецькій областях. 

"У разі прийняття в подальшому відповідних рішень регіональними комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних державних адміністрацій призначення приміських поїздів буде продовжуватися" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила карантин до 5 червня через складну ситуацію із коронавірусом. Також минулого тижня Львівщина була не готова до послаблення карантину через низьку кількість тестувань.
 
Додамо, сьогодні в Україні стартував новий етап послаблення карантину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.