Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Вівторок, 2 червня 2020, 16:30

У середині червня Windrose запускає авіарейси зі Львова до Києва

аеропорт "Львів"

Авіакомпанія Windrose оприлюднила новий розклад внутрішніх польотів на червень.

Про це повідомляє avianews.com.

Авіакомпанія Windrose оприлюднила графік регулярних польотів за внутрішніми маршрутами з 15 до 30 червня. Відтак, 15 червня авіакомпанія планує запустити рейси з Києва в Одесу, Дніпро і Харків, з 16 червня – з Києва до Львова. Всі лінії будуть обслуговуватися щодня.

До кінця червня літаки прибуватимуть до Львова та Харкова один раз в день, в Дніпро і Одесу – два рази на день. З липня авіакомпанія має намір збільшити частоту польотів.

Мінімальна ціна авіаквитків на червень на маршруті Київ-Одеса складає 790 грн, на лініях Київ-Львів, Київ-Дніпро і Київ-Харків – 951 грн. У вартість входить перевезення багажу 23 кг і ручної поклажі 7 кг.

Нагадаємо, аеропорт "Львів" готується до відновлення роботи з 15 червня та вводить нові правила епідеміологічної безпеки для пасажирів.

Раніше Тетяна Романовська повідомляла, що після запуску повноцінної роботи аеропорту можуть відновити лише 25% рейсів, які виконувалися до березня 2020 року.

 

 
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.