Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

СБУ

Середа, 3 червня 2020, 12:22

У Львові керівника одного із підрозділів ДСНС Львівщини спіймали на хабарі

хабар

Посадовець вимагав гроші у підприємця за погодження протипожежної документації.

Про це повідомляє управління Служби безпеки України у Львівській області.

Сьгоодні, 3 червня, правоохронці викрили начальника управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС на хабарі за фіктивну перевірку протипожежної документації складів із піротехнікою.

"За винагороду посадовець пообіцяв місцевому приватному підприємцю "всліпу" погодити документи щодо протипожежного стану великого складського приміщення, розташованого у місті та своє подальше лояльне ставлення під час наступних перевірок. Такі дії могли призвести до виникнення надзвичайних ситуацій у місцях із скупченням людей" – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці викрили хабарника під час одержання першої частини хабара, однак суму отриманих ним коштів не вказали.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру, а також перевіряється причетність інших співробітників ДСНС до функціонування корупційної схеми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.