Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Галицька митниця

Четвер, 4 червня 2020, 15:39

У Рава-Руській викрили контрабанду чеського бісеру

контрабанда

Мешканець Львівщини намагався ввезти в Україну шість мішків з бісером вартістю 70 тис грн.

Про це повідомляє Галицька митниця Держмитслужби.

Сьгоодні вночі у пункті пропуску "Рава-Руська – Гребенне" митники затримали мешканця Львівщини, який намагався незаконно ввезти в Україну майже 90 кг бісеру.

"Кордон він перетинав як пасажир легкового автомобіля разом з іншими громадянами. Митники та прикордонники оглянули авто і в багажному відділенні знайшли шість мішків з дрібними намистинками з прозорого та кольорового скла.

Про наявність цього товару громадянин під час митного контролю не повідомив. Його орієнтовна вартість близько 70 тис грн, що значно перевищує дозволену норму ввезення товарів без оподаткування – сумарна фактурна вартість товару не повинна перевищувати еквівалент 500 євро та сумарна вага їх не має перевищувати 50 кг" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками ст. 471 Митного кодексу України. Товар вилучено, а справу скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.