Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фронт змін

blog.i.ua

П'ятниця, 7 грудня 2012, 14:31

«Фронт змін» зіллється з «Батьківщиною»

Лідер Фронту змін Арсеній Яценюк заявив про створення єдиної партії на базі об'єднаної опозиції. 

"Я чітко сказав: єдиний кандидат, єдина фракція і єдина партія. І будь-хто, хто буде йти проти цього курсу, не буде рухатися з нами до перемоги", - сказав  Арсеній Яценюк сьогодні у Києві. 

Спочатку це питання обговорять у партіях і з Юлією Тимошенко, яка має найбільше шансів очолити опозиційну партію.

У свою чергу один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко, наголосив, що створення єдиної партії  "це стратегічно правильна ідея, і ми її підтримали".

"Мій підхід і підхідбагатьох моїх колег полягає в тому, що це не може бути передвиборчим проектом, тимчасовим проектом, коли об'єдналися, поділили квоти і на цьому все закінчилося. Повинен бути проект серйозної стратегії створення європейської політичної партії", - сказав Томенко.

За його словами, створення єдиної партії необхідно обговорити в партійних організаціях, між експертами. При цьому Томенко підкреслив, що це питання обов'язково має враховувати позицію Юлії Тимошенко.

"Тому я не бачу можливості реалізувати цей проект у місячній або двомісячній перспективі. Я вважаю, що до цього треба підійти досить відповідально", - додав він.

Томенко підкреслив, що "стратегічно не дебатується створення такої партії", але тактично необхідно розписати такий механізм.

При цьому він не став говорити, хто може стати лідером такої партії.

Джерело: Дело

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.