Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ірина Верещук

strana.ua

Вівторок, 9 червня 2020, 19:30

Верещук планує стати мерчинею Києва

Ірина Верещук

Ірина Верещук подала свою кандидатуру для участі у внутрішньопартійних праймеріз Слуги народу на посаду мера Києва.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна. 

Народна депутатка фракції "Слуга народу" з Львівщини Ірина Верещук подала свою кандидатуру для участі у внутрішньопартійних праймеріз на посаду мера Києва.

"Я не обговорювала з президентом Зеленським це питання, тому що праймеріз – це питання відкрите. Я подала свою кандидатуру, коли почула про те, що розглядаються різні кандидатури. У мене певна підстава подати свою кандидатуру: розбираюся в цьому, жила багато років у цьому, знаю і вмію. Тож чом би тоді не подати своє бачення того, що можна зробити на місцевих виборах Києва?", – наголосила Ірина Верещук в ефірі телеканалу "Наш".

Взяти участь у партійних праймеріз, крім неї, можуть народні депутати Олександир Ткаченко, Микола Тищенко, Олександир Дубінський та Олександир Качура, а також головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Зазначимо, Ірина Верещук пройшла до Верховної Ради від партії Слуга народу під номером 29. У 2010-2015 роках вона була мерчинею Рава-Руської, а з вересня 2017 року – доценткою кафедри політології Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, викладала у Інституті екології економіки і права, а також очолює ГО "Міжнародний центр балтійсько-чорноморських досліджень та консенсусних практик. Центр політичного діалогу".

У листопаді 2019 року її звільнили з посади представниці уряду у Верховній Раді.

Минулоріч Верещук зібрала 130 000 грн і 15 000 доларів готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.