Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Богдан

Четвер, 11 червня 2020, 18:15

Андрій Богдан назвав політику Зеленського дешевим посміховиськом

Андрій Богдан

Екс-голова Офісу президента Андрій Богдан відповів на інтерв'ю президента України Володимира Зеленського.

Про це колишній очільник Офісу президента Андрій Богдан повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

У своїй відповіді на слова президента України Володимира Зеленського про те, що влада псує Андрія Богдана, екс-голова Офісу президента наголошує на тому, що він є носієм дуже чутливих знань для президента та країни, але обіцяє залишитись порядною людиною.

"І я багато зробив за пів року. Ми з Вами і командою сконцентрували демократичним шляхом абсолютну владу у країні, яку Ви за чотири місяці перетворили у посміховисько. Мені щиро жаль, що наші мрії про країну щасливих людей, де немає корупції, Ви проміняли на теплу ванну для себе і дешеві забаганки непрофесійних і самозакоханих людей, які Вами маніпулюють" – заявив Андрій Богдан.

 Нагадаємо, що Андрій Богдан обіймав посаду голови Офісу президента з серпня 2019 року до лютого 2020 року. Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади голови Офісу президента 11 лютого 2020 року. Всю свою зарплату у Офісі президента Богдан спрямував на рахунки благодійних організацій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.