Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у Буському районі

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 23 червня 2020, 12:20

На трасі Київ-Чоп у Буському районі в ДТП загинули двоє пасажирів авто

ДТП у Буському районі

Поблизу села Чучмани зіткнулися мікроавтобус Мерседес та авто Рено, двоє осіб загинули, ще троє потрапили до лікарні.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 23 червня, близько 7.50 год на дорозі Київ-Чоп неподалік села Чучмани Буського району водій мікроавтобуса Мерседес, мешканець Золочева, здійснюючи розворот, врізався у легковик Рено, яким керував місцевий мешканець.

Внаслідок аварії від отриманих травм загинули двоє пасажирів авто Мерседес, 34 та 28-річні мешканці Золочівського району. Водій мікроавтобуса та ще один пасажир цього авто госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні. Також травмувався водій Рено, його діагноз медики наразі уточнюють.

За цим фактом слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкції статті передбачають покарання – позбавленням волі від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Вирішується питання про затримання водія автомобіля «Мерседес» у порядку ст. 208. Кримінального процесуального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.