Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

lv.dsns.gov.ua

Середа, 24 червня 2020, 10:48

У Львові зайнявся склад фірми Галка

У складу Львівської кавової фабрики "Галка ЛТД" на вул. Заповітна виникла пожежа.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Вчора, 23 червня, о 22:06 год у Львові на вул. Заповітна виникла пожежа на другому поверсі 2-поверхової складської будівлі, розміром 50×40 м. За цією адресою знаходяться цехи Львівської кавової фабрики "Галка ЛТД".

О 22:35 год пожежу вдалось локалізувати та о 23:05 год повністю ліквідувати.

Внаслідок пожежі вогнем було знищено харчові добавки в паперових мішках на площі 30 кв.м, прожектор, електропроводку, пошкоджено стіни та перекриття на площі 150 кв.м, два вікна, сировину та пакувальні матеріали на площі 150 кв.м.

Надзвичайникам вдалося врятувати будівлю, сировину та пакувальну продукцію на площі 2000 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 36 рятувальників та 9 одиниць спецтехніки. Причини та обставини виникнення пожежі наразі встановлюються, а на пожежі ніхто не постраждав.

Додамо, Львівська кавова фабрика "Галка ЛТД" є одним з провідних підприємств України з виробництва кави та чаю. Розмір чистих активів товариства складає 206 млн 348 тис грн. На підприємстві працює близько 280 осіб. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.