Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Середа, 24 червня 2020, 11:35

Садового викликали на допит у справі будівництва індустріального парку

Андрій Садовий

Андрій Садовий свідчив у справі будівництва індустріального парку в мікрорайоні Рясне-2.

Про це повідомив міький голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Знову отримав запрошення дати свідчення НАБУ у справі залучення міжнародного інвестора СТР для будівництва індустріального парку у Львові.
Вкотре розказав все що мені відомо" – написав Андрій Садовий. 

За його словами, це вже другий допит, що стосується справи залучення міжнародного інвестора "Сітіпарк Львів" до будівництва індустріального парку в мікрорайоні Рясне-2.

"Досудове слідство триває вже 5 років. Вже 5 років європейська компанія СТР не може реалізувати своє право на будівництво індустріального парку" – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, 27 листопада 2019 року Вищий антикорупційний суд України призначив Садовому заставу в 1 560 550 грн у справі зловживання владою. Суд також розглядав справу в.о. директора департаменту містобудування Львівської міськради Сергія Коровайника та призначив йому заставу у 153 680 грн.

Як наголошували у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, через оборудки із землею на території Рясне-Руської, до якої причетні мер Львова та чиновники Львівської міської ради, держава втратила 93,5 млн грн. Садовий подав апеляцію на рішення суду.

А у грудні минулого року Садовому скасували заставу і відпустили під особисте зобов'язання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.