Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

ub.edu

Понеділок, 10 грудня 2012, 12:22

Програма Erasmus Mundus оголосила конкурс на отримання стипендій на 2013/2014 навчальний рік

Програма Erasmus Mundus  запрошує студентів з України, Молдови та Білорусі до участі у конкурсі на отримання стипендій на 2013/2014 навчальний рік.

Про це Варіанти повідомила прес-служба ЄС в Україні.

Заявки на отримання стипендій подаються он-лайн.

Кожен охочий може подати лише одну заявку. Також має бути коротке пояснення їхньої мотивації отримання стипендії EMP-AIM.

Останній термін подачі заявок – 25 січня 2013 року.

Студентські стипендії покриватимуть витрати на проживання та харчування, проїзд, страхування та внески за участь у заходах (за потреби).

EMP-AIM є партнером 17 університетів країн-членів ЄС, в тому числі Білорусі, України та Молдови. Їх мета це - розвиток структурованої та тривалої співпраці між університетами.

Нагадаємо, що Erasmus Mundus – це освітня програма Євросоюзу, спрямована на активізацію міжнародної співпраці та підвищення мобільності серед студентів, викладачів та науковців. Акцент програми зроблено на підвищенні освітньої співпраці між країнами ЄС та державами з-поза його меж.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.