Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори у Львові

Середа, 1 липня 2020, 15:51

У червні галичани особливо підтримують Європейську Солідарність

вибори у Львові

Найбільше львів'ян підтримують Європейську Солідарність на виборах до Львіської міськради, Самопоміч знаходиться на другому місці.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Центром соціальних та маркетингових досліджень "Социс" у Львові впродовж 17-23 червня 2020 року.

Згідно результатів опитування, 29,1% львів'ян, серед тих, хто визначився і прийде на місцеві вибори, що відбудуться восени цього року, готові підтримати на виборах до Львіської міської ради партію Європейська Солідарність.

На другому місці з 16,2% знаходиться партія Самопоміч, а на третьому з 11,1% – партія Голос.

За ВО "Свобода" готові віддати свій голос 6,9% опитаних, а Українську Галицьку партію підтримують 6,4%. Також більше 5% голосів набирають ще дві партії – Слуга народу і Громадянська позиція. Зокрема, Слугу народу готові підтримати 5,6%, а Громадянську позицію – 5,4%.

Натомість 25,1% опитаних не могли визначитись з вибором партії до міської ради, а 4,3% сказали, що не візьмуть участь у голосуванні.

Опитування проводили серед населення Львова від 18 років і старше. Всього опитали 2 000 респондентів.

Зазначимо, місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня. Раніше партія Голос заявила про участь у місцевих виборах, а Львівський обласний осередок партії Слуга народу очолив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.