Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

авіаперевезення

Четвер, 2 липня 2020, 12:53

Польща скасувала обов'язковий карантин для українців

авіаперевезення

Польща скасувала обов'язковий 14-денний карантин для українців, які прибувають до країни літаком.

Про це повідомляє Польське радіо.

Польща скасувала обов’язковий 14-денний карантин для громадян України. Це стосується українців, які прибувають літаком.

Відтак, польські прикордонники заявляють, що після скасування контролю на внутрішніх кордонах ЄС, також немає обов’язку проходити карантин для тих, хто прибуває до Польщі. Проте, на зовнішньому кордоні ЄС надалі діють обмеження, зокрема щодо в’їзду іноземців до Польщі та вимоги щодо карантину.

На кордоні з Україною, Білоруссю та Росією в’їзд іноземців до Польщі все ще обмежений. Кордон можна перетнути лише в деяких пунктах; з Україною – у Дорогуську (з українського боку – Ягодин), Корчовій (з українського боку – Краківець), Гребенному (з українського боку – Рава-Руська) та Медиці (з українського боку – Шегині).

Нагадаємо, польська авіакомпанія LOT відновлює польоти в три українських міста, серед яких є Львів. Раніше Європейський союз продовжив заборону на несуттєві поїздки українців, однак Туреччина, Єгипет, Албанія, Хорватія та Чорногорія відкрили свої кордони для України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.