Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Максим Козицький

Понеділок, 6 липня 2020, 14:55

55% мешканців Львівщини незадоволені вектором Козицького

Максим Козицький

55% респондентів на Львівщині вважають, що область рухається в неправильному напрямку.

Про це повідомляє соціологічна група "Рейтинг".

За результатами останнього опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" протягом 6-22 червня 2020 року серед мешканців Львівської області, 55% респондентів оцінюють стан справ у області як неправильний, 24% опитаних вказали, що стан справ є правильним. 

"Результати опитування, продемонстрували, що респонденти краще оцінюють місцевий стан справ, аніж загальну ситуацію в області чи країні", – йдеться у повідомленні.

Натомість 40% мешканців Львівщини вважають, що справи у їхніх населених пунктах йдуть правильно, 46% – протилежної думки.

Серед найактуальніших проблем Львівщини опитані найчастіше називали проблеми з працевлаштуванням (43%) і неякісне медичне обслуговування (37%). Третина визначила як проблеми поганий стан доріг, бідність, ще чверть – занепад промисловості, алкоголізм, розкрадання земель, кожен п'ятий – занепад сільського господарства.

В опитуванні, яке проводилось методом формалізованого інтерв'ю, брали участь дві тисячі респондентів, мешканців Львівської області віком від 18 років.

Нагадаємо, у червні Львівщина посіла останнє місце в рейтингу боротьби з коронавірусом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.