Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

autobum.net

Понеділок, 10 грудня 2012, 16:17

Вихованці дитячого будинку Львова відвідали конкурс флористів на «Південному» та відпочили у центрі «Веселка»

Конкурс флористів «Квіткова феєрія», який відбувся у неділю, 9 грудня, у Квітковій галереї на території Торгово-виробничого комплексу «Південний» (вул. Щирецька, 36), відвідали 30 вихованців дитячого будинку.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба ТВК «Південний».

Найкращі флористи Львівщини представили свої роботи у чотирьох номінаціях. Зокрема, вони виготовляли найкращу різдвяну композицію з квітів, різдвяний віночок, ялинкову прикрасу ручної роботи та представили варіанти найоригінальнішого оформлення новорічного подарунку. Окрім цього, флористи влаштували цікаві майстер-класи для відвідувачів. А всіх присутніх частували гарячим чаєм та запашними пампушками та тістечками.

Участь у заході взяли вихованці дитячого будинку «Вишенька» (с. Жовтанці Кам’янка-Бузького району), для яких на «Південному» влаштували справжнє свято. Зокрема, діти мали змогу власноруч виготовити ялинкові прикраси та квіткові композиції.

Після цього, 30 вихованців дитячого будинку «Вишенька» протягом двох годин відпочивали у дитячому пізнавально-розважальному центрі «Веселка», де для дітей влаштували новорічне свято, солодкий частунок та веселі забави. Окрім цього, діти відвідали єдиний у західній Україні дзеркальний лабіринт.

Проте на цьому подарунки для дітей не завершились. Роботи флористів продали під час благодійного аукціону, а за отримані кошти для вихованців дитбудинку закуплять білизну, тапочки та засоби особистої гігієни.          

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.