Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Середа, 8 липня 2020, 14:11

Ремонти автомобільних доріг на Львівщині

Наразі триває ремонт на ділянках Крижова-Городок (81%), Східниця-Пісочна (42%), Самбір-Борислав (69%). Завершені роботи на трасі Львів-Пустомити-Мединичі.

Про це повідомив голова ЛОДА Максим Козицький на брифінгу про будівництво доріг на Львівщині.

У рамках програми Велике Будівництво заплановано 16 об’єктів, 242 км . На Львівську область виділено рекордну суму – 2.8млр.грн.  Станом на 8 липня  виконано лише третину робіт –  80 км.

Також на Львівщині вже майже 5 років планують відремонтувати 5 прикордонних доріг, що ведуть до Польщі. Як повідомив під час брифінгу, Максим Козицький, кредит уже три роки заблокований.

Як відповів, керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза, дозвіл на початок будівництва вже отримали.

«Оскільки 60% має бути польського продукту, бо кошти йдуть у межах Польщі, то у нас стоїть питання, як правильно оформити дозвіл на в’їзд польських працівників і техніки на територію України, щоб вони могли працювати легально», – сказав Олег Береза.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.