Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

chesno.org

Понеділок, 10 грудня 2012, 18:05

Депутати Львівської облради вдвічі зменшили кількість коштів на програму боротьби з корупцією

Кількість коштів, передбачених на Регіональну програму запобігання і протидії корупції у Львівській області на 2013-2014 роки після обговорень у профільній депутатської комісії Львівської облради зменшилась з 300 тис. грн до 150 тис. грн.

Про це сьогодні, 10 грудня, під час громадського обговорення проекту програми повідомив заступник начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції Львівської ОДА Микола Курус.

За словами Куруса, проект програми починався з розробки “чорнового варіанту” та його обговорення.

«Депутати профільної комісії облради нам сказали, що вони все підримують, тільки попрохали не просити багато грошей. Тобто якщо спочатку в програмі було закладено 300 тисяч, то в кінцевому проекті, вже вийшло 150 тис. грн», – зазначив Курус. 

Він також додав, що після прийняття бюджету на 2013 рік фінансове управління повідомило, що програма не буде фінансуватись ОДА, натомість отримуватиме кошти від галузевих управлінь.

«Це повністю змінює структуру програми і змусило переробити її протягом тижня», – сказав Курус.

Заступник начальника  відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції додав, що програма передбачає передовсім превентивні заходи з протидії корупції, зокрема, розповідання про цю проблему в школах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.