Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський локомотиворемонтний завод

Четвер, 9 липня 2020, 16:59

Ексдиректорам заводу з ремонту поїздів вручать підозру у справі про розкраданню майна

Львівський локомотиворемонтний завод

Колишнім керівникам  ПрАТ "Львівський локомотиворемонтний завод" вручать підозру у справі про розтрату майна на майже мільйон гривень.

Про це повідомила очільниця пресслужби прокуратури Львівської області Ірина Діденко.

Колишньому голові правління та ексдиректору виробництва "Львівського локомотиворемонтного заводу" вручать підозру щодо розкрадання майна на майже мільйон гривень.

"Зібрали достатньо доказів для повідомлення про підозру ексголові правління та ексдиректору з виробництва ПрАТ "Львівський локомотиворемонтний завод" у розтраті майна на майже мільйон гривень", – йдеться у повідомленні.

Керівники виготовили неіснуючий лист від імені виробництво приватної фірми, у якому начебто ця компанія просить завод повернути надлишки кольорових та чорних металів після ремонту техніки. Після чого, на підставі цього документу, у 2018 році вивезли майно ПрАТ, вартістю майже 1 млн грн з метою подальшої реалізації. Злочин виявлено під час транспортування металу, на який надалі накладено арешт.

Наразі отримали всі відповідні експертні висновки та повідомили зазначеним особам про підозру у розтраті майна та підробці документів (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу, а також перевіряється причетність інших службових осіб з-поміж керівництва Правління ПрАТ "Львівський локомотиворемонтний завод" до вчинення вказаного злочину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.