Зміст статті

13 липня 2020

Рибальські ігри у Винниках

Урочисте відкриття ставка на вулиці Львівській у Винниках.

11 липня у Винниках за підтримки Спілки рибалок м. Винники та Винниківської міської ради відбулось урочисте відкриття ставка і рибальські ігри для учасників усіх вікових категорій.

Учасниками в змагання стали спортсмени та рибалки-любителі міста Винники, а найменші учасники допускалися до змагань за присутністю дорослих. На час проведення змагань дозволялось використання поплавкової вудки не більше ніж з одним гачком. Ігри і змагання відбувались з дотриманням карантинних вимог. Усіх юних учасників частували морозивом.

Переможцем у дитячій категорії став Святослав Стефанишин, який протягом години упіймав три кілограми триста сорок п'ять грамів карасів і дзеркальних коропів. На другому місці Ігор Ціпляр з трішки більше кілограмом риби. А третьою стала Яна Кушнір, якій вдалося наловити 630 грамів риби. Спеціальну відзнаку отримав наймолодший учасник конкурсу Микола Цікало.

Переможцем поміж дорослих став Леонід Печенюк, який зловив рибу завдожки тридцять сантиметрів. На другому місці – Ігор Семйон, на третьому – Ігор Гаця з дочкою Веронікою. Переможців нагородили вудкою, підсаком і котушкою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.