Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

реконструкція стадіону

loda.gov.ua

Вівторок, 14 липня 2020, 12:55

У Самборі реконструюють стадіон за 13 мільйонів від Кабміну

реконструкція стадіону

Кабінет Міністрів України виділив 13 мільйонів гривень на реконструкцію стадіону імені Лева Броварського у Самборі.

Про це повідомляє пресслужба Львівської облдержадміністрації.

Кабінет Міністрів України виділить Львівщині 88 мільйонів гривень субвенції з державного бюджету 2020 року, з них – 13 мільйонів на реконструкцію стадіону імені Лева Броварського у місті Самборі.

На стадіоні мають оновити футбольне поле, бігові доріжки, облаштують накриті трибуни на 2500 глядацьких місць, роздягальні та приміщення для адміністративної роботи та побутових потреб, адже на ньому займаються футбольні команди, понад 500 вихованців спортивної школи, доросла та юнацька команди футбольного клубу "Спартак",  групи легкої атлетики,  волейбольні команди.  Тут також займаються учні та студенти педагогічного  коледжу, гімназії, середніх шкіл та медичного училища.

Кабмін також виділив кошти на будівництво спортзалу в Бердихівському НВК, що в селі Підлуби на Яворівщині, капітальний ремонт стелі приміщення спортзалу Жовківської ДЮСШ, також на будівництво адміністративно-побутового корпусу ігрових видів спорту та спеціалізованого ігрового майданчика для занять спортивними іграми на пісочному покритті у Львові на вулиці Кавалерідзе, 15.

Також коштом субвенції проведуть капітальний ремонт приміщення спортзалу Дернівського НВК Кам‘янка-Бузького району та спортзалу Перемишлянської школи-гімназії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.