Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ye.ua

Вівторок, 11 грудня 2012, 11:04

Виставка дизайнерських ялинок стартувала у Львові

Виставка дизайнерських ялинок стартувала 8 грудня у Львові у торговому центрі «Володимир» на території Торгово-виробничого комплексу «Південний» (вул. Щирецька, 36).

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба ТВК «Південний».

На виставці, зокрема, представлені роботи львівських дизайнерів, креаторів та творчих майстерень. Головна мета виставки – популяризувати ялинки з альтернативних матеріалів, представити роботи львівських художників та дизайнерів, а також допомогти НРЦ «Джерело».

Відвідувачі «Південного», починаючи з 13 грудня, зможуть проголосувати спеціальними флаєрками за «приз глядацьких симпатій», а 27 грудня відбудеться визначення найкращих робіт на благодійний аукціон із продажу авторських робіт. Отримані кошти будуть передані НРЦ «Джерело», вихованцями якого є понад 150 діток з особливими потребами.

Уже сьогодні на виставці можна побачити унікальні роботи, серед яких ялинка з повітряних кульок, ялинка з цукерок, різдвяне дерево з моху, ялинка з шифону, а також ялинка, прикрашена в’язаними ялинковими прикрасами.

Проте, за словами організаторів, уже з 13 грудня кількість декоративних робіт, представлених на виставці, зросте утричі. Адже свої роботи представлять центри творчості та дизайнери. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.