Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Вівторок, 14 липня 2020, 18:18

Парламент підтримав законопроєкт Цимбалюка про підвищення соціальних стипендій

Михайло Цимбалюк

Верховна Рада України підтримав законопроєкт Михайла Цимбалюка про підвищення соціальних стипендій.

Під час позачергового засідання Верховної Ради України, 14 липня, депутати підтримали у другому Законопроєкт авторства народного депутата України Михайла Цимбалюка "Про внесення змін до статті 8 Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" щодо підвищення розмірів стипендії та щорічної допомоги".

За словами народного обранця, проєкт Закону передбачає здійснення першого етапу підвищення розмірів соціальних стипендій. Уряд повинен затвердити розміри соціальних стипендій не менше 150% прожиткового мінімуму у середньому на одну особу.

"Законопроєктом також передбачає, що розмір допомоги таким дітям на придбання навчальної літератури виплачується не менше трьох соціальних стипендій", – зазначив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.