Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вулиця Опришківська

Середа, 15 липня 2020, 13:00

Перехрестя Б. Хмельницького-Опришківська відкриють для проїзду автомобілів

вулиця Опришківська

У Львові відкриють перехрестя вул. Б. Хмельницького – вул. Опришківська для проїзду транспорту.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 15 липня, для проїзду транспортних засобів відкриють перехрестя вул. Б. Хмельницького – вул. Опришківська.

"Реконструкція вул. Богдана Хмельницького триває, і перша ділянка, яка була дуже критичною, – це перехрестя вул. Б. Хмельницького – вул. Опришківська, була відкрита для проїзду одразу після заміни мереж, щоби дати можливість людям з вул. Промислової їхати в сторону Високого Замку. Але минулого тижня її закрили для того, щоб провести вже всі дорожні роботи до кінця. І ось сьогодні, 15 липня, після обіду перехрестя вул. Б. Хмельницького – вул. Опришківська відкривається вже для проїзду. А загалом ділянку вул. Б. Хмельницького до вул. Механічної планується відкрити до кінця вересня", – повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Загалом вул. Б. Хмельницького ремонтуватимуть на ділянці від вул. Промислової до вул. Липинського. Зараз підрядник ТзОВ "Онур" облаштовує головний каналізаційний колектор та перемикає всі будинкові випуски. Паралельно проводять роботи з облаштування вуличного водопроводу, влаштовують резервні футляри під підземні кабельні лінії та мережі зв’язку, а також готують ділянку від вул. Промислової під облаштування дорожнього одягу.

Нагадаємо, у Львові перекриють рух на вулиці Гната Хоткевича.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.