Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Конранд Краєвський

vaticannews.va

Середа, 15 липня 2020, 16:41

Папський елемозинарій кардинал Конрад Краєвський відвідає Львів

Конранд Краєвський

Він освятить територію будівництва Дому для самотніх та бездомних жінок у Львові та новозбудований храм св. Йоана Павла ІІ у Сокільниках.

17-18 липня у Львові перебуватиме представник Ватикану, Папський елемозинарій (розподілювач милостині) кардинал Конрад Краєвський.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Кардинал Конрад Краєвський прибуде до Львова на запрошення Митрополита і Архієпископа Львівського РКЦ Мечислава Мокшицького.

Кардинал освятись територію під будівництво Дому для бездомних та самотніх жінок на перехресті вулиць Хлібної-Пимоненка у Львові. Цим будинком опікуватимуться Сестри Альбертинки РКЦ.  Він також пообідає з бездомними у "Карітасі" Львова.

Цьогоріч минає 100 років від Дня народження святого Папи Івана Павла ІІ. Тому символічно, що саме у 2020 році Кардинал Конрад Краєвський освятить храм св. Йоана Павла ІІ та сімейний центр у Сокількинах.

Митрополит і Архієпископ Львівський РКЦ Мечислав Мокшицький переконаний, що візит Кардинала Конрада Краєвського – це особливий жест Папи Франциска.

"Кардинал Конрад Краєвський, як Папський елемозинарій, приїде сюди до нас, щоб показати також близькість Отця Франциска з нашим народом, нашою Церквою в Україні. Це є великий жест Папи Франциска, а також велика любов Кардинала Конрада Краєвського, який довгі роки був близьким співпрацівником Папи Івана Павла ІІ", – зазначив він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.