Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 16 липня 2020, 12:05

Утопіст Садовий замахнувся на Діснейленд у Брюховичах

Андрій Садовий

Андрій Садовий хоче збудувати у Брюховичах парк розваг.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий повідомив під час зустрічі з готельєрами Львова, передає прес-служба Львівської міської ради.

Вчора,15 липня, мер Львова Андрій Садовий під час  обговорення з керівниками, власниками готелів міста ідеї розвитку регіону заявив, що зараз йдуть обговорення щодо будівництва в Брюховичах парку розваг, як тільки селище увійде у склад Львівської об'єднаної територіальної громади.

"Ми плануємо серйозні речі на майбутнє. Ми починаємо жити у Львівській ОТГ, територія якої збільшується десь на 65%. Ми отримуємо нові локації, відповідно й нові можливості. Зараз ми серйозно обговорюємо варіант будівництва парку розваг на території Брюховичі. Це має бути щось на зразок Europa Park в Німеччині. Місто під це готове випускати облігації, щоб увійти в цей бізнес хоча б на 10%. Якщо такий парк зробити, то ви та ми завжди будемо мати туристів з сусідніх держав та всієї України", – повідомив Андрій Садовий.

Андрій Садовий також заявив про намір подати заявку на проведення Зимової олімпіади 2030 року.

Нагадаємо, мешканці селища Брюховичі підтримували створення власної ОТГ, перекривали трасу, аби влада звернула на них увагу та пікетували офіс Президента, у червні депутати Брюховицької селищної ради направили звернення до уряду, проте,  10 червня уряд опублікував перспективний план розвитку Львівської області, затверджений за поданням Львівської ОДА ще 27 травня, який передбачає створення Львівської ОТГ у форматі "великого Львова" який, як вважають експерти, розробили з порушеннями й без консультацій з громадськістю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.