Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Наталія Карпенчук-Конопацька

lvivoblrada.gov.ua/news

Вівторок, 21 липня 2020, 16:05

Жіноча ділова палата України та Львівська ОДА підписали Меморандум про співпрацю

Наталія Карпенчук-Конопацька

Президентка Жіночої ділової палати України Наталія Карпенчук-Конопацька та голова Львівської ОДА Максим Козицький підписали Меморандум про співпрацю.

У Меморандумі йдеться про підтримку владою малого та середнього бізнесу на Львівщині.

Під час презентації програм підтримки для малого та середнього бізнесу голова Львівської ОДА Максим Козицький висловив сподівання, що даний Меморандум буде наповнений діяльністю.

«Впевнений, що Львівська облдержадміністрація всіляко підтримуватиме ініціативи малого та середнього бізнесу та долучатиметься до цікавих проектів. І справді я побачив, що разом, об’єднавшись у спілноту,  можна досягти висот, робити добрі справи та розвивати бізнес», – зазначив Козицький.

За словами президентки Жіночої ділової палати України Наталії Карпенчук-Конопацької, спільнота працює задля того, аби підтримувати бізнес і масштабувати його діяльність в межах України.

«Чи знаєте ви, що 70% людей в Україні задіяні у малому та середньому бізнесі? Чи знаєте ви, що лише 27% жінок України мають заведені трудові книжки? Ми зобов’язані підтримувати жінок, які мають свій бізнес, всіляко сприяти розвитку їхньої справи та виходу її на ринки України, або, навіть, і за межі. Ми працюємо для того, щоб наша держава отримувала найкращі результати», – прокоментувала Карпенчук-Конопацька.

Під час презентації разом з т.в.о директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Степаном Куйбідою, начальницею відділу торгівлі і підприємництва Христиною Каліш та представниками малого та середнього бізнесу, членкинями Жіночої ділової палати України також було обговорено основні проблеми підприємництва та програми для їх підтримки і розвитку. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.