Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

lv.npu.gov.ua

Середа, 22 липня 2020, 11:05

Нацполіція посилює заходи безпеки на Львівщині

львівська поліція

Вулиці міста патрулюватимуть поліцейські наряди спільно із нацгвардійцями, а на виїзді зі Львова виставлять мобільні пости.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Керівництво Нацполіції України прийняло рішення про посилення заходів із забезпечення публічної безпеки та порядку на території Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Як йдеться у повідомленні, заходи здійснюються з метою своєчасного реагування на криміногенну ситуацію, недопущення дестабілізації оперативної обстановки, а також для виконання завдань із запобігання терористичним проявам.

Для цього у центрі обласних центрів та в громадських місцях, де може перебувати значна кількість людей, патрулюватимуть поліцейські наряди, до складу яких також увійшли військовослужбовці Національної гвардії України.

Відтак, правоохоронці патрулюватимуть вулиці міст, територію автостанцій і залізничних вокзалів, превірятимуть документи у підозрілих осіб та авто, а на в’їздах та виїздах з обласних центрів виставлять мобільні пости.

Нагадаємо, вчора вранці у центрі Луцька чоловік із зброєю та вибухівкою захопив автобус із близько 20 пасажирами. Він висунув ідеологічні вимоги до політиків, чиновників і суддів.

Спочатку поліція звільнила трьох заручників, яких тримав в автобусі луцький терорист, а після 21:40 год його затримали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.