Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

vk.com

Вівторок, 11 грудня 2012, 16:38

Італійські чоловіки для шлюбу надають перевагу іноземкам – румункам чи українкам

Італійські чоловіки для шлюбу надають перевагу іноземкам – румункам чи українкам: 2011 року 68% шлюбів були укладені у змішаних парах, у яких чоловік є італійцем, а жінка – ні, з них 17,7% шлюбів були укладені із румунками, 9,9% – з українками, 7,6% – з бразилійками.

Про це повідомила «Українська газета» в Італії з посиланням на дослідження Національного інституту статистики, що проаналізував сімейний стан італійців у 2010-2011 році (Istat).

Італійські жінки у 10% випадків одружилися із марокканцями, та 8,1% – з албанцями.

У 2011 році були зареєстровані на 12% менше шлюбів, ніж у попередньому році. Одружуються у дорослому віці: 34 роки для чоловіків та 31 для жінок.

Кількість незареєстрованих шлюбів в Італії зросла від півмільйона у 2007 році – до 972 тис. на кінець 2011-го.

Причинами такого явища вважається нестабільність ринку праці, що стає на перешкоді молодим парам планувати життя на довгий період (наприклад купівлю житла).

Кожна четверта дитина в Італії народжується у неодружених батьків.

В даний час 50% чоловіків та 34% жінок у віці між 25 та 34 років живуть під батьківським дахом, бо не можуть дозволити собі завести власне помешкання..

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.