Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зона відпочинку "Грозова брама"

loda.gov.ua

Понеділок, 27 липня 2020, 12:55

У парку Верхньодністровські Бескиди за 200 тисяч гривень облаштували зону відпочинку

зона відпочинку "Грозова брама"

В урочищі Бабинець на території парку "Верхньодністровські Бескиди" облаштували зону відпочинку "Грозова брама".

Про це повідомляє департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

У селі Грозьово Старосамбірського району, у підніжжі Магури-Лімнянської в урочищі Бабинець, що на території регіонального ландшафтного парку "Верхньодністровські Бескиди" запрацювала рекреаційна зона "Грозова брама".

Вартість проекту з спорудження цієї рекреаційної зони – 199 тис грн, які виділили із спеціального фонду обласного бюджету.

Зазначимо, також цьогоріч у області планують завершити реалізацію проекту щодо облаштування місця короткотривалого відпочинку на річці Мшанці й прокласти маркований туристичний маршрут на найвищу гору Старосамбірщини Магуру-Лімнянську.

Додамо, заповідник  "Верхньодністровські Бескиди" розташований у межах Старосамбірського району біля кордону з Польщею, в околицях села Велика Лінина, його площа становить 8356 га.

Основними напрямками діяльності парку є: збереження цінних природних та історико-культурних комплексів і об'єктів; створення умов для ефективного туризму; розробка наукових рекомендацій з питань охорони навколишнього природного середовища.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.