Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Вівторок, 28 липня 2020, 17:30

Михайло Цимбалюк про дефіцит Пенсійного Фонду України

Михайло Цимбалюк

Дефіцит ПФУ наразі складає понад 170 мільярдів гривень.

Про це повідомив народний депутат України, голова "Батьківщини" на Львівщині Михайло Цимбалюк, інформує пресслужба Львівського обласного партосередку.

"Дефіцит Пенсійного Фонду України наразі складає понад 170 мільярдів гривень, і без жодних сумнівів ситуацію навколо цього потрібно змінювати.

Але при переході на накопичувальну систему варто все ж усунути всі ризики, з якими можуть стикнутися понад 10 мільйонів пенсіонерів.

Пенсійна реформа дійсно необхідна, але потрібно сідати за стіл глибокої дискусії і знайти відповіді на запитання – що робити для того, щоб нова система гарантувала людині таку мінімальну пенсію, аби громадянин міг реально прожити, бо ж зараз спостерігаємо соціальний розрив між мінімальним прожитковим мінімумом та мінімальною пенсією.

А завдання кожного з нас – дотримуватися статті 46 Конституції України, згідно з якою "громадяни України мають право на соціальний захист у старості", – наголосив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.