Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дозвілля дітей

Вівторок, 28 липня 2020, 12:00

З серпня в деяких регіонах України дозволять відкрити дитячі табори

дозвілля дітей

Дитячі табори запрацюють з 1 серпня, проте лише у тих областях, які перебувають в зеленій і жовтій карантинних зонах.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив сьогодні на брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов, з серпня в Україні дозволять відкрити дитячі табори в Україні, однак працюватимуть лише заклади в тих регіонах, які перебувають в зеленій і жовтій карантинних зонах.

"Коли регіон перебуває в зеленій і жовтій зоні – буде дозволена робота дитячих таборів, починаючи з 1 серпня, а регіони, які перебувають в померенчевій і в червоній, там буде заборонені і прийом і робота дитячих таборів", – наголосив Максим Степанов.

Зазначимо, Міністерство охорони здоров'я ділитиме регіони на зелену, жовту, помаранчеву і червону зону залежно від рівня заповненості ліжок, кількості тестувань на 100 тисяч громадян, відсотка виявлення хворих і динаміки захворюваності.

Регіон може перейти в іншу зону, коли 5 днів поспіль зростає хоча б один із 4 показників.

Загалом карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до кінця серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.