Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Понеділок, 3 серпня 2020, 18:05

Садовий зраджує ідеали Йотамчика в товаристві анонімних сучок

Андрій Садовий

Спостерігачі фіксують передвиборчий сплеск особливої любові Андрія Садового до песиків та інших ссавців.

Львівські спостерігачі зафіксували під час господарських візитів міського голови Львова Андрія Садового у райони міста масштабне розгортання передвиборчої агітації.

Під час цих візитів Андрія Садового спостерігачі також виявили декілька випадків, де він не цурається нестандартної форми агітації та демонструє елементи особливої любові до навколишніх песиків, котиків, а також інших форм життя у Львові.

Деякі львівські кінологи на умовах анонімності розмірковують над тим, що така нерозбірлива поведінка міського голови Львова Андрія Садового може негативно вплинути на здоровля та щастя його песика Йотамі (Йотамчика) породи кавалер кінг чарльз спанієль.

 

Один з львівських кінологів просить зважати у цій ситуації на дослідження Університету Каліфорнії у Сан-Дієго щодо проявів ревнощів у псів та наголошує на тому, що завдяки унікальному нюхові пес може розпізнавати запахи інших тварин з якими його господар мав нещодавно будь-який спорадичний контакт.

Тому ревнощі пса, який вважатиме, що господар більше його не любить, можуть призвести до того, що у нього може розвинутись песимістичний погляд на життя. Через такий психічний стан, як вважають деякі львівські собачники, у пса можуть відбуватись прояви неконтрольованої агресії, а його помстою можуть стати випадки псування майна господаря на різноманітний кшталт від погрижених бамбетелів і до сечі у мештах.

Нагадаємо, що у лютому 2019 року міський голова Львова Андрій Садовий виклав у соцмережах відео, де він просив поради щодо поведінки його домашнього песика Йотамі, який безпрецедентно нищив все майно в його садибі, наприклад, килим, футболку одного з його синів, а також ще декілька речей. Ймовірно, як зазначають спеціалісти-кінологи, це також була реакція пса Йотамі на невпорядковані зустрічі Андрія Садового з іншими львівськими песиками та котиками за час передвиборчої агітації під час виборів президента України 2019.

Нагадаємо, що Верховна Рада України підтримала 15 липня постанову про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.

фото: Фб Христини Процак

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.