Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Понеділок, 3 серпня 2020, 12:22

Через карантин Львівська залізниця змінила розклад руху поїздів до Тернополя та Луцька

Львівська залізниця

З 3 серпня приміські поїзди, що курсують у сполученні з Тернополем та Луцьком, зазнають змін.

Про це повідомляє Львівська залізниця.

З 3 серпня Львівська залізниця через посиленням карантинних заходів, спричинених пандемією коронавірусу, змінила розклад руху приміських поїздів, що курсують у сполученні з Тернополем та Луцьком.

Зокреа, з 3 серпня цього року поїзд № 6042 Львів – Тернопіль курсуватиме за діючим розкладом лише до ст. Великий Глибочок, поїзд № 6045 Тернопіль – Львів вирушатиме до Львова зі ст. Великий Глибочок. Поїзд № 6396 Ковель – Луцьк курсуватиме лише до ст. Ківерці.

Починаючи з 4 серпня цього року, поїзд № 6352 Луцьк – Здолбунів вирушатиме у Здолбунів зі ст. Ківерці; поїзд № 6369/6370 Ківерці – Стоянів – Ківерці курсуватиме без зупинки на ст. Луцьк, з. п. Автозавод та з. п. Промислова.

Крім того, починаючи з 3 серпня цього року, призупиняється курсування поїздів: № 6047 Тернопіль – Красне, № 6204 Тернопіль – Підволочиськ, № 6207 Підволочиськ – Тернопіль, № 6208 Тернопіль – Підволочиськ, № 6244 Тернопіль – Ланівці, № 6277 Тернопіль – Заліщики, № 6253 Тернопіль – Ходорів.

Починаючи з 4 серпня цього року, не курсуватимуть поїзди: № 6232 Красне – Тернопіль, № 6201 Підволочиськ – Тернопіль, № 6241 Ланівці – Тернопіль, № 6270 Заліщики – Тернопіль, № 6252 Ходорів – Тернопіль.

Львівська залізниця звертається до пасажирів із проханням урахувати тимчасові зміни у приміському сполученні з Тернополем та Луцьком. Курсування цих поїздів буде відновлено після рішень регіональних комісій про послаблення карантинних заходів.

Нагадаємо, з 3 серпня в Україні запрацювавала нова система рівнів епідемічної небезпеки поширення Covid-19. Регіони України поділили на зелену, жовту, помаранчеву і червону зону залежно від рівня заповненості ліжок, кількості тестувань на 100 тисяч громадян, відсотка виявлення хворих і динаміки захворюваності. Слідкувати за введенням зон можна на інтерактивній карті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.