Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 3 серпня 2020, 17:30

Війну треба зупиняти посиленням санкцій проти Кремля – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Також потрібно працювати над створенням сучасної обороноздатної армії в Україні.

Війну треба зупиняти посиленням санкцій проти Кремля. Також потрібно працювати над створенням сучасної обороноздатної армії в Україні і відновленням переговорів на вищому рівні в Будапештському форматі. Про це розповів народний депутат від "Батьківщини" Михайло Цимбалюк, передає прес-служба політичної партії.

«Домовленості в Мінському та Нормандському форматах є нерезультативними, адже вони тривають багато років, але так і не вирішили питання повернення миру в Україну.

По-перше, треба посилити санкції проти РФ усіма можливими засобами, адже тільки під тиском можна досягти певних домовленостей і позбавитися агресора».

По-друге, треба посилювати українську армію, адже понад 20 років її системно і планово роззброювали, а коли країну в системі обороноздатності довели до «нуля», проти нас розпочали війну. Саме тому нам, як усім сильним державам, треба мати свою сильну сучасну армію, переконана лідер.

По-третє, нам потрібно не дати світу розділити питання Криму та Донбасу. Не можна навіть приблизно допустити таку тіньову легалізацію окупації Криму. Нам потрібно не розділяти ці питання, а ставити їх дуже чітко країнам-гарантам, які колись, коли позбавляли нашу країну ядерної зброї, давали нам письмові гарантії захисту України» – пояснив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.