Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 5 серпня 2020, 18:15

5 серпня: найпопулярніші пошукові запити Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 5 серпня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що у цей день світ відзначає День розглядання горизонту, Міжнародний день світлофора і День штопора.

В Ізраїлі – День любові (Ту бе-Ав), в США – День Працюй як собака, День устриць, День нижньої білизни, в Канаді – День регати, в Білорусі – День утворення органів фінансових розслідувань, в Хорватії – День перемоги та подяки вітчизні. 

Православна церква 5 серпня вшановує пам'ять святих Феофіла, Трохима і 13 мучеників. За народним календарем відзначається свято Трохима Бессонніка. У розпалі була пора жнив.

Крім цього, українці цікавилися тим, що ФБР 4 серпня провело обшук в офісі компанії Optima в центрі міста Клівленд, яка належить Ігорю Коломойському та Геннадію Боголюбову і може бути причетна до відмивання виведених грошей з Приватбанку.

У травні 2019 року державний Приватбанк подав позов до Канцелярського суду штату Делавер, де, зокрема, заявив, що Optima брала участь у відмиванні виведених грошей з банку. Загальну суму відмитих грошей за 10 років в Приватбанку оцінили в близько 470 млрд доларів.

Ці запити набрали понад 10 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що: 

- депутатка Олексишин стала мільйонеркою;

- у липні Грень отримав 19 тисяч гривень зарплати;

- Карпати презентували новий логотип для гри в ясельній лізі;

- радикал Ковалик за 20 тисяч придбав іномарку Peugeot;

- у липні Козицький заробив 47 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.