Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

34.ua

Середа, 12 грудня 2012, 15:25

Виконком Львівської міськради затвердив основні показники бюджету-2013

Виконком Львівської міської ради затвердив основні показники загального фонду міського бюджету Львова, запропоновані департаментом фінансової політики міськради.

Відповідне рішення виконком прийняв сьогодні, 12 грудня.

Як зазначив директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук, проект бюджету на наступний рік є бездефіцитним і є практично рівним контрольним цифрам міністерства фінансів. Загальна сума доходів і видатків бюджету міста пропонується в розмірі 1 млрд 625 млн 514 тис. грн..

Бюджет розвитку за доходами і видатками пропонується в сумі 350 млн грн. Інші спеціальні фонди міського бюджету за доходами та видатками пропонуються на рівні 79 млн 300 тис. грн. При цьому враховано субвенцію державного бюджету на будівництво, реконструкцію та ремонт доріг в сумі 36 млн грн.

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що його особливо хвилює недофінансування галузі ЖКХ, яку в наступному році планують профінансувати на 96 мільйонів гривень.

На думку Садового, для повноцінного фінансування цієї галузі бракує ще 20-ти мільйонів гривень, а де їх брати, наразі незрозуміло.

Голова комісії з фінансів та планування бюджету Яромир Самагалський зазначив, що бюджет-2013 є збалансованим та реальним до виконання.

Від погодився, що коштів, виділених на фінансування ЖКГ є недостатньо. Також, на думку Самагальського, на 5 млн грн є завищеною цифра орендної плати за землю (120 млн грн).

Самагалський попросив Садового серйозніше підійти до видатків на апарат управління Львівської міської ради і ввести економію коштів за цими статтями.

Після опрацювання і обговорення цих показників на депутатських комісіях, проект бюджету повторно винесуть на розгляд виконкому, а вже потім приймуть на сесії міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.