Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Реклама,   Понеділок, 10 серпня 2020, 09:58

Нікотинові паучі Tropic Breeze – літня новинка VELO

На правах реклами  

Продукція містить нікотин та викликає залежність. Дана продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Продукт VELO – це інноваційний спосіб споживання нікотину, для отримання якого не потрібен тютюн. Сніжно-білі нікотинові паучі досить просто розмістити між верхньою губою та яснами. Унікальна запатентована формула забезпечує рівномірне вивільнення нікотину протягом усього часу використання паучів.

 Tropic Breeze https://go-velo.com.ua/collections/max-velo/products/tropic-breeze-medium  – це нікотинові паучі з яскравим смаком соковитих тропічних фруктів. Якщо ви вже у достатній мірі наситилися солодкою або крижаною м'ятою, лісовими ягодами та іншими смаками VELO, спробуйте Tropic Breeze. Ці паучі внесуть різноманітність у звичний ритм ваших нікотинових сеансів.

Щоб повністю відчути смак:

  • Дістаньте з упаковки один пауч і покладіть його під верхню губу, щоб він щільно прилягав до ясен.

  •  Із пауча майже одразу почне вивільнятися нікотин, який буде всмоктуватися через слизову вашого рота. Це можна помітити за поколюванням в області розташування пауча.

  • Через 5-30 хвилин використання приберіть пауч у відділ, який знаходиться на кришці упаковки VELO.

З чого складаються нікотинові паучі VELO

Одним з основних інгредієнтів паучів, як випливає з назви, є нікотин. Його кількість варіативна і залежить від обраної міцності продукту. В одному паучі може міститись від 4 до 11 мг нікотину. Ступінь міцності позначається крапками (dots) на кришці банки.

Новий смак нікотинових паучів VELO Tropic Breeze представлений у двох міцностях:

  • Medium – 2 крапки рекомендується тим, хто вже знайомий з нікотиновими паучами VELO;

  • Strong – 3 крапки: підійде для досвідчених споживачів нікотинової продукції.

До складу нікотинових паучів також входять:

  • мікрокристали целюлози;

  • вода;

  • підсолоджувачі;

  • ароматизатори.

Останні два інгредієнти можуть відрізнятися, оскільки для отримання потрібного смаку потрібні різні речовини і їх комбінації. Повний склад ви знайдете на упаковці з нікотиновими паучами VELO певного смаку.

Особливості нікотинових паучів

Паучі VELO не мають обмежень за часом і місцем використання. Ви можете вживати нікотин де і коли завгодно, оскільки паучі не доставляють дискомфорту людям навколо. Для виділення нікотину з VELO не потрібні процеси горіння, адже в складі відсутній тютюн і, як наслідок, не утворюються попіл і дим. Споживання паучів не відображається на вашій посмішці і не створює неприємного запаху.

Розміщувати нікотинові паучі можна не тільки руками, але і так, як це роблять справжні шведи – за допомогою язика. Це легко, швидко і максимально гігієнічно, що особливо актуально в умовах карантину. На весь час використання паучів ваші руки залишаються вільними, тому ви можете займатися будь-якими справами, не відволікаючись на сторонні речі.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.