Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Понеділок, 10 серпня 2020, 16:33

Садовий профінансував Євтушенка на сім мільйонів гривень

Андрій Садовий

Всі кошти скерують до статутного капіталу ЛКП "Зелене місто".

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №306 від 6 серпня 2020 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 7 млн грн як внески до статутного капіталу ЛКП "Зелене місто".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування департаменту економічного розвитку за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 7 000 000,00 грн" – йдеться у документі.

Усі кошти отримає ЛКП "Зелене місто".

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, директором ЛКП "Зелене місто" з січня цього року призначили Святослава Євтушенка. З червня 2017 року директором цього підприємства був Вадим Ноздря, який у січні звільнився з посади та очолив державну компанію "Укрспецекспорт", що входить до складу концерну Укроборонпром.

Додамо, у вересні 2019 року депутати Львівської міськради дозволили ліквідувати ЛКП "Збиранка", а усе майно підприємства та його обов'язки передати ЛКП "Зелене місто".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.