Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Богдан

Вівторок, 11 серпня 2020, 12:32

У Києві спалили автівку Андрія Богдана

Андрій Богдан

Цієї ночі екс-голові Офісу президента Андрію Богдану спалили авто Tesla.

Про це повідомляє прес-служба Головного управліня Нацполіції у Києві.

Сьогодні вночі, близько 03:00 год, на вулиці Юності у Києві спалили авто Tesla, яке належить екс-голові Офісу президента Андрію Богдану.

"Вогнем пошкоджено три транспортні засоби: "Тесла" і дві припарковані поруч автівки "Мазда" і "Хонда", які належать місцевим мешканцям. Слідчі призначать необхідні експертизи у кримінальному провадженні за фактом умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу" – зазначили у поліції.

Правоохоронці не назвали прізвище Богдана, однак він підтвердив факкт підпалу своєї автівки у коментарі "Українській правді".

Наразі відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини підпалу авто та причетних до правопорушення осіб.

Нагадаємо, що Андрій Богдан обіймав посаду голови Офісу президента з серпня 2019 року до лютого 2020 року. Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади голови Офісу президента 11 лютого 2020 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.