Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Середа, 19 серпня 2020, 17:08

Кабмін визначився із фінансуванням місцевих виборів

вибори

Уряд виділив 2,3 млрд грн на проведення місцевих виборів у жовтні.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Сьогодні, 19 травня, на своєму засіданні Кабінет міністрів України схвалив порядок фінансування виборчих комісій під час підготовки і проведення місцевих виборів, що заплановані на 25 жовтня 2020 року, що передбачає виділення із держбюджету на вибори 2,3 млрд грн.

"Всього на місцеві вибори буде виділено 2,3 млрд грн. 25 жовтня має відбутися безпечний та прозорий виборчий процес для того, аби люди отримали своїх представників на місцях. Це дуже важливий крок на шляху до завершення реформи децентралізації, адже ці вибори відбудуться уже на новій адміністративно-територіальній основі", – зазначив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

За його словами, наразі МОЗ має розробити рекомендації для забезпечення проведення виборів під час коронавірусу та передати їх до Центральної виборчої комісії і територіальних виборчих комісій.

Нагадаємо, 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням.

Додамо, У Львові затвердили місця розміщення матеріалів передвиборної агітації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.