Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

poltava.pl.ua

Середа, 12 грудня 2012, 19:28

Продаж «Ранітидину» тимчасово заборонений в Україні

Державна служба лікарських засобів тимчасово заборонила реалізацію та застосування таблеток «Ранітидин» вкритих оболонкою, по 150 мг, 10 серії 20112, з маркуванням фармацевтичної компанії «Здоров'я» (Харків).

«У зв'язку із встановленням факту знаходження лікарських засобів в незаконному обороті, на складах, які не мали ліцензії на здійснення оптової торгівлі лікарськими засобами, тимчасово забороняю реалізацію (торгівлю) і застосування лікарського засобу "Ранітидин", таблетки, вкриті оболонкою, 150 мг №10, серії 20112, з маркуванням виробника ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров'я", Україна, до окремого рішення Державної служби України з лікарських засобів», – йдеться у розпорядженні заступника голови Держлікслужби Андрія Захараша.

Суб'єкти господарювання, що здійснюють реалізацію, зберігання і застосування лікарських засобів, повинні невідкладно після отримання розпорядження перевірити наявність вищевказаного лікарського препарату серії 20112. Та вилучити її на карантин.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.