Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Вівторок, 25 серпня 2020, 15:32

Садовий відмазує своїх посіпак з осередку носіїв коронавірусу в Ратуші

Андрій Садовий

Андрій Садовий заявив про підтвердження Covid-19 у одного зі своїх заступників.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів сьогодні в етері радіо "Львівська хвиля" міський голова Львова Андрій Садовий, у Львівській міській раді Covid-19 виявили лише в одного заступника, також ще є підозри у кількох працівників.

Натомість, за його словами, з депутського складу на коронавірус інфікувався голова однієї з фракцій міськради.

"В нас захворів один керівник фракції, і, на сьогодні, є хворий один із заступників міського голови. В принципі по департаментах, всі очільники департаментів у формі, всі керівники управлінь у формі. Є ще декілька працівників, які мають підозри на коронавірус, але чесно вам скажу, це є середньостатистичний показник по місту. Тут нічого особливого немає, тому що у міському управлінні працює дуже багато людей.

Просто депутати, у зв'язку із тим, що колега захворів, спереживались і попросили перенести засідання десь на початок вересня. Я з тим погодився" – наголосив Андрій Садовий.

Зазначимо, за даними голови фракції Європейська Солідарність у Львівській міській раді Петра Адамика, станом на 21 серпня у понад 20 чиновників керівного складу Львівської міськради і заступників міського голови Львова підтвердили коронавірус.

Через це депутати вимагали від мера Львова негайно організувати тестування абсолютно всіх працівників міськради та запровадити спеціальний режим.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.