Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Domino's Pizza

Четвер, 27 серпня 2020, 14:47

Смачна страва до будь-якого свята

Domino's Pizza

Коли наближаються свята, домогосподарки очікують, що на приготування страв піде доволі багато часу. Якщо очікується прихід гостей, доведеться годинами стояти біля кухонної плити. Але це не обов'язково: можна просто замовити їжу в Domino's Pizza.

Різноманіття страв на столі без зайвих зусиль

За посиланням https://dominos.ua/uk/lviv/where_to_buy/ варто лише вибрати необхідні страви, щоб через годину вони опинилися на вашому столі. Меню вражає різноманіттям:

– понад десять видів піци;

– закуски власного приготування;

– оригінальні десерти;

– солодкі напої та інше.

Родинне свято, дитячий день народження або інша подія буде проведена за розкішним столом. При цьому не потрібно витрачати зайвих зусиль. Зовсім необов'язково чекати на свято: можна замовляти їжу навіть без приводу. Якщо немає часу або бажання готувати самостійно, завжди є можливість звернутися до професіоналів Domino's Pizza.

Швидкість обслуговування та інші переваги

Якщо бажання скуштувати піцу виникло раптово, не треба відмовлятися від цієї ідеї. Її цілком можна втілити в життя протягом пів години. Саме скільки потрібно Domino’s Pizza, щоб виконати замовлення.

Всесвітня мережа піцерій розробила власний алгоритм дій: спеціалісти знають, як швидко приготувати страви та доправити їх до замовника свіжими й гарячими. Саме за цю особливість мережу Domino's Pizza цінують у 80 країнах світу. Доставка у Львові займе за часом не більше як годину, навіть якщо їжа замовлена вночі.

Піца – універсальна страва. Якщо друзі неочікувано зайшли в гості, їх ніхто не залишить голодними. Вечірка компанією, перегляд спортивної події на телевізорі, романтична вечеря – для всього цього підходить піца від Domino's Pizza.

Якщо ви слідкуєте за фігурою, зовсім не треба відмовлятися від улюбленої піци. В меню Domino's є дієтичний рецепт. Гурмани мають можливість вибрати варіант з морепродуктами або рибою. Також можна самостійно зібрати рецепт за допомогою конструктора на сайті. Незалежно від вибраного меню, замовлення буде доставлено абсолютно безкоштовно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.