Смачна страва до будь-якого свята

Четвер, 27 серпня 2020, 14:47

Коли наближаються свята, домогосподарки очікують, що на приготування страв піде доволі багато часу. Якщо очікується прихід гостей, доведеться годинами стояти біля кухонної плити. Але це не обов'язково: можна просто замовити їжу в Domino's Pizza.

Різноманіття страв на столі без зайвих зусиль

За посиланням https://dominos.ua/uk/lviv/where_to_buy/ варто лише вибрати необхідні страви, щоб через годину вони опинилися на вашому столі. Меню вражає різноманіттям:

– понад десять видів піци;

– закуски власного приготування;

– оригінальні десерти;

– солодкі напої та інше.

Родинне свято, дитячий день народження або інша подія буде проведена за розкішним столом. При цьому не потрібно витрачати зайвих зусиль. Зовсім необов'язково чекати на свято: можна замовляти їжу навіть без приводу. Якщо немає часу або бажання готувати самостійно, завжди є можливість звернутися до професіоналів Domino's Pizza.

Швидкість обслуговування та інші переваги

Якщо бажання скуштувати піцу виникло раптово, не треба відмовлятися від цієї ідеї. Її цілком можна втілити в життя протягом пів години. Саме скільки потрібно Domino’s Pizza, щоб виконати замовлення.

Всесвітня мережа піцерій розробила власний алгоритм дій: спеціалісти знають, як швидко приготувати страви та доправити їх до замовника свіжими й гарячими. Саме за цю особливість мережу Domino's Pizza цінують у 80 країнах світу. Доставка у Львові займе за часом не більше як годину, навіть якщо їжа замовлена вночі.

Піца – універсальна страва. Якщо друзі неочікувано зайшли в гості, їх ніхто не залишить голодними. Вечірка компанією, перегляд спортивної події на телевізорі, романтична вечеря – для всього цього підходить піца від Domino's Pizza.

Якщо ви слідкуєте за фігурою, зовсім не треба відмовлятися від улюбленої піци. В меню Domino's є дієтичний рецепт. Гурмани мають можливість вибрати варіант з морепродуктами або рибою. Також можна самостійно зібрати рецепт за допомогою конструктора на сайті. Незалежно від вибраного меню, замовлення буде доставлено абсолютно безкоштовно.

Мітки: Domino’s Pizza, новини львова