Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Навчання

Львівелектротранс

Прес-реліз,   П'ятниця, 28 серпня 2020, 16:13

За 2 роки Львівелектротранс випустив понад 100 нових водіїв

Навчання

Навчально-курсовий комбінат ЛКП "Львівелектротранс" випустив за 2 роки 100 водіїв трамваїв та тролейбусу.

Про це повідомляє пресслужба ЛКП "Львівелектротранс".

Навчально-курсовий комбінат є структурним підрозділом ЛКП "Львівелектротранс", який організовує навчально-виробничий процес та підготовку учнів, слухачів за адресою місто Львів, вул. Тролейбусна, 1. Заклад забезпечує професійно-технічне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації за робітничими професіями – водіїв електричного транспорту для кадрових потреб підприємства.

Загалом з часу діяльності Навчально-курсового комбінату загальна кількість учнів, які завершили курс навчання за програмою підготовки водіїв категорії "Т", успішно склали іспити в ТСЦ МВС та отримали посвідчення водія відповідної категорії становить:

– 33 слухачі навчального курсу "Водій тролейбуса";

– 37 слухачів навчального курсу "Водій трамвая".

Варто зазначити, що під час навчання учні (слухачі) отримують стипендію у розмірі 6300 грн. Водії вивчають основи галузевої економіки й підприємництва, правових знань, будову та технічне обладнання електротранспорту, охорону праці, основи експлуатації електротранспорту і правила обслуговування пасажирів, основи безпеки руху, правила дорожнього руху та виконують практичні роботи.

У 2020 році планується збільшити ліцензійний обсяг учнів у навчальних групах за професіями "Водій трамвая" та "Водій тролейбуса", а також змінити навчальну програму відповідно до нового ДСПТО, після його затвердження. У жовтні-листопаді цього року буде розпочато нові навчальні групи за обома професіями.

ЛКП "Львівелектротранс" постійно працює над оновленням рухомого складу. Відтак, нові закуплені трамваї "Електрон" адаптовуються  до навчальної їзди. Також навчаємо слухачів водінню на двох майданчиках для початкового водіння тролейбусів і трамваїв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.