Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Вівторок, 1 вересня 2020, 12:01

У 117 школах Львова стартувало навчання

школа у Львові

Сьогодні в усіх львівських школах стартував новий навчальний рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні в ранковому ефірі на радіо "Люкс FM" міський голова Львова Андрій Садовий, всі навчальні заклади міста відкрились та готові працювати, вони забезпечені всіма необхідними засобами захисту.

"Всі 117 шкіл сьогодні відкрилися для маленьких львів'ян. В кожній школі ми зробили максимум можливих входів. Ми порозводили початок навчання по різних годинах, щоб не було скупчення дітей. Якщо дитина забула вдома маску, то школа її маскою забезпечить. Було виділено близько 9,5 млн грн для всіх закладів освіти на закупівлю всього необхідного: дезінфектори, термометри, маски, паперові рушники тощо" – наголосив Андрій Садовий.

За його словами, якщо в класі якась дитина буде мати кронавірус, то весь клас на 2 тижні відправлятимуть на самоізоляцію.

Нагадаємо, в Україні змінили карантинні вимоги для навчання в школах. Ще раніше у МОЗ заявляли, що планують затвердити норму щодо проведення уроків викладачами в школах помаранчевої зони у захисних щитках, а учням 4-9 класів дозволили проходити медогляди.

Додамо, Варіанти проаналізували, чи вдасться організувати безпечне навчання у львівських школах у статті "Другий дзвоник коронавірусу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.