Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 1 вересня 2020, 18:15

1 вересня: найпопулярніші пошукові запити Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 1 вересня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що цього дня в Україні розпочався новий навчальний рік, а отже кількість контактів між людьми дуже збільшиться.

Вчені з КПІ з’ясували, чи вплине початок навчального року на поширення коронавірусної хвороби. Науковці зазначають, що на тлі загального погіршення епідемічної ситуації в Україні та у більшості країн Європи початок нового навчального року може спричинити ще більш негативну тенденцію.

Попри карантинні заходи у школах можуть відбуватися сплески хвороби, до того ж в осінньо-зимовий період недугу підсилюватиме сезонний грип і респіраторні захворювання.

Також цього дня світ відзначає День народження осені. У Новій Зеландії – День випадкової доброти, в США – День подяки будівельникам і проектувальникам, День шахів, День кексів із вишнею, День подяки рудому коту, в Японії – День запобігання катастроф, в Австралії – День акації, у Польщі – День ветеранів боротьби за незалежність, у Словаччині – День Конституції. 

Православна церква 1 вересня вшановує пам'ять святих Тимофія, Фекла і Агапія. Цей день є сприятливим для нових починань. У народі день назвали "Фекла Бурячниця". 

Ці запити набрали понад 5 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що: 

- депутат Сидорович живе без власної нерухомості;

- біля Львова перекрили трасу через заборгованість із зарплати гірникам шахти Надія;

- у липні Собко отримав 15 тисяч доплати за інтенсивну працю;

- Гречаник за 300 тисяч придбав BMW.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.