Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

pozakonu.com.ua

Четвер, 13 грудня 2012, 16:50

Воркшоп з авторського права та умов праці проведуть українським письменникам та перекладачам у Львові

15 та 16 грудня, у Львові відбудеться воркшоп з авторського права та умов праці письменників і перекладачів художньої літератури в Україні.

 

Про це Варіантам розповіла координатор проекту Ірина Лепська.

Під час семінарів будуть обговорюватися питання авторського права, ключових положень договорів між видавцем та письменником/перекладачем, відстоювання прав автора, юридичні та соціальні аспекти праці письменників і перекладачів (копірайт, свобода слова, умови та належна оцінка творчої літературної праці), а також можливі шляхи співпраці та консолідації авторів та перекладачів.

Серед експертів – Бас Пау (Нідерланди), Юка Гаврилова (Україна), Володимир Коноваленко.

Організатори цього воркшопу – Громадська організація «Форум видавців» (Україна) спільно з Фондом Next Page (Болгарія).

Даний проект реалізується за підтримки програми Східного Партнерства Європейського союзу.

Довідка про проект:

Проект Book Platform реалізовується фондом Next Page (Болгарія) за підтримки програми «Культура» Східного Партнерства Європейського союзу спільно з Громадською організацією «Форум видавців» (Україна), Національною асоціацією видавців (Вірменія) та Асоціацією видавців Грузії (Грузія). Проект спрямований на розвиток книжкової сфери Вірменії, України та Грузії.

В основі проекту – ідея зростання ролі культури у сталому розвитку країн регіону Східного Партнерства та активізація регіональної співпраці між державними установами, громадськими об'єднаннями, культурними і науковими організаціями в регіоні Східного партнерства та Європейського Союзу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.