Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

babyblog.ru

Четвер, 13 грудня 2012, 17:08

АМКУ оштрафував на мільйон гривень Кохавинську паперову фабрику

Антимонопольний комітет України оштрафував ПАТ «Кохавинська паперова фабрика», що у смт. Гніздичів Львівської області, на 1 млн грн за поширення інформації, що вводить в оману.

Про це повідомила прес-служба АМКУ. 

Фабрика поширила неправдиві відомості про споживчі властивості туалетного паперу під назвою «Кохавинка», - стверджується у повідомленні. 

Зокрема, на обгортці цієї продукції зазначалося: «антисептичний».

Розслідування показало, що фабрика, виробляючи продукцію згідно з відповідною технологією, не проводила додаткових розширених бактеріологічних та вірусологічних досліджень щодо наявності антисептичних властивостей готового туалетного паперу.

Як відомо, антисептика – це комплекс заходів, спрямованих на пригнічення росту або знищення мікроорганізмів на біологічних об’єктах. Антисептики застосовуються для обробки шкіри, зокрема рук, операційного поля, ран тощо.

У свою чергу, поширення неправдивої інформації призвело до введення споживачів в оману щодо антисептичних властивостей паперу.

Колегія Комітету зобов’язала ПАТ «Кохавинська паперова фабрика» припинити порушення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.