Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

teachers.net

Четвер, 13 грудня 2012, 19:54

Укрпошта знижує тарифи на частину послуг із нового року

Із 1 січня 2013 року державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» знизить тарифи на частину своїх послуг.

 

Знижені тарифи на пересилання прямого контейнера на 52%, а також на 10% - тариф на надання послуг з доставки рекламної та інформаційної продукції (друкарські видання) обсягом більш, ніж 1 млн. одиниць.

Також знижений тариф за оголошену цінність поштових відправлень. Плата за оголошену цінність становить до 1 тис. грн включно – 1% суми оголошеної цінності, понад 1 тис. грн. – 0,5% відповідно, але не менше, ніж 2,5 грн. (без ПДВ).

Окремі тарифи встановлені за письмову заяву (довідку) для організацій і фіксований тариф за переказ грошей (поштовий переказ): до 150 грн. включно – 5 грн., понад 150 грн. – 8 грн. +1% від суми переказу.

Нововведення не стосується універсальних послуг поштового зв'язку, до яких відносяться послуги з пересилання в Україну та за її межі простих і рекомендованих листів, бандеролей, а також посилок без оголошеної цінності масою до 10 кг.

Джерело: Укрінформ

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.